18-02-2014 13:28:40

Hi-Standard Double-Nine 5,5" .22lr. Pæn stand. Varenr.:P9690


Hi-Standard er i Danmark kendt for deres fremragende match pistoler i .22lr. Ud over disse fremstillede de også gennem årene en række ret specielle revolvere.

Hi-standard Double-Nine er noget så specielt, som en 9 skuds double action revolver, med sving-out cylinder. Men den er udformet så den ligner (med lidt god vilje) en single action revolver af Colt 1873 typen. Cylinderen åbnes ved man trækker frem i det der normalt er hylster udkasteren. Ramme i mat grå støbegods, løb tromle og udkasterhus i blåneret stål.

Grebet er i gullig/hvid plastik. Revnen og et par små afslag giver det faktisk en tilforladelig patina.

Fast sigte, med sort korn og blankt visir Udemærket single action-, samt tungt double action aftræk. Lidt blanke områder på støbegodset, spor efter tromlestoppet på cylinderen, samt de nærmest uundgåelige blanke områder på hver side af løbet. Ellers er denne +30 år gamle revolver i pæn stand.

Hi-Standard Double-Nine .22lr. Pris 1.980,-
Pibelængde 14 cm. Totallængde 27 cm. Vægt 797 gram.

I modsætning til pistolerne, der altid var fremstillet i bedste kvalitet stål. Så blev revolverene produceret i en kombination af stål og støbegods. Forenkling og rationalisering resulterede i prisbillige revolvere med et ret unikt udseende, men kvaliteten fejler ikke noget.

Pris: 1.980,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste