18-02-2014 14:34:59

High-Standard Sport-King .22lr. Pæn stand. Varenr.:P8562


Dette er en meget tidlig Hi-Standard. Piben er elegant taperet og grebet meget skråt. Den har også det tidlige system for demontering af piben. Dette system er teknisk interessant og virker fremragende. Trekanten foran aftrækkerbøjlen skubbes op og løbet han så trækker lige fremad af rammen. Desværre krævede denne fine detalje megen omhu ved tilpasningen og var derfor kostbart at fremstille.

Når pistolen beskrives som i pæn stand, skal dette ses i sammenhæng med den alder (den er sandsynligvis fra begyndelsen af 1950'erne). Der er små ridser og skramme rundt omkring. Mekanisk er den i fin stand. Grebsskallerne er i rødbrun bakelit og på nær et lille afslag på kanten af tommelfinger hylden også særdeles fine.

Pistolen har faste sigtemidler. Denne pistol er kun til Kombipistol disciplinen, der skydes i Dansk Sportsskytte Forbund regi. www.dsf.dk pga. pibelængden.

High-Standard Sports-King
.22lr. Pris 2.480,-
Pibelængde 16,8 cm. Totallængde 28 cm. Vægt 1.120 gram.

Denne meget tidlige High standard pistol er i opbygning tæt på de pistoler SOS anvendte under den sidste fase af anden verdenskrig.

Se også: High Standard. Historik & modeller. Reservedele.

Pris: 2.480,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste