06-12-2021 12:49:12

Trijicon RMR

Trijicon rødpunktsigter SKAL bruges med begge øjne åbne. Herved opnår man en markant bedre situations bedømmelse. Den menneskelige hjernes styrke til hurtig billedbehandling kommer til sin ret. Det gør at man efter ihærdig "tørtræning" kan levere et meget hurtigt skud. Ideelt til bevægelige mål.

Takket være den 100 % parallaxe frie konstruktion, følger rødpunktet øjets bevægelser, medens det forbliver "fixeret" på målet. Man skal altså ikke bruge tid på at korrigere øjeafstand og anslag. Riflen rammer der hvor rødpunktet er. Har man først lært sig brugen af en riffel, monteret med et rødpunktsigte vil man være en af dem, der bliver lagt mærke til på f.eks en drivjagt. (Se evt. filmen Vildsvinefeber, fra Hunters video)

Trijicon rødpunktssigter er fremstillet i aluminium der gør den til en meget stærk og holdbar omend let konstruktion. Klik til afdrift og elevation med værktøj.
Leveres i vandtæt Peli Case.

Med otte tilgængelige lysstyrkeindstillinger, kan reticle justeres manuelt ved at trykke på plus eller minus knapperne på hver side af enheden. For at skifte til automatisk justering modus skal du blot trykke på begge knapper samtidigt og slip. For at slukke for optikken, trykkes på begge knapper samtidigt og holde den i 3 sekunder.

Trijicon RM06 er med 3,25 MOA og RM07 er med 6,5 MOA.

Fabrikat Model MOA størrelse Pris
Trijicon RM06 3,25 MOA
Trijicon RM07 6,5 MOA 5.980,- +

mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste