16-02-2021 11:01:54

Rød punkt forklaret

Rød punkt forklaret
Aimpoint rød punkt sigte er designet til at brugeren let kan justere intensiteten af den røde prik til at imødekomme forskellige lysforhold, fra skumring til daggry. Justering af intensiteten kan resultere i en tilsyneladende ændring af størrelsen på den røde prik. Nogle skyttere foretrækker at øge intensiteten af den røde prik i en situation, hvor hurtigt bevægelige mål kræver ekstremt hurtig målsøgning. På samme måde kan nedsættelse af intensiteten få den røde prik til at vises mindre og give bedre præcision for længere skud.

Størrelse på rød punktet
2 MOA Den lille prik skjuler ikke målet, selvom målet er kompakt og langt væk. Om nødvendigt kan du øge intensiteten for at forstærke prikken, så den ser lidt større ud.

4 MOA størrelse tilbyder en perfekt balance mellem mål skydning på tæt hold eller mål på afstand med opretholdt præcision. 4 MOA kan også være en løsning, hvis du har vanskeligheder med at se den mindre 2 MOA-prik som rund.

6 MOA For tæt og hurtigt bevægelige mål, hvor skytten muligvis kun får et par sekunder for at stille et skud op, er 6 MOA det optimale valg. Prikken er stor, lys og let at finde opmuntrende hurtig målkøb hver gang. Perfekt til hurtig skydnings discipliner som IPSC, Steelchalleng, Falling target m.m.

Hvor meget dækker den røde prik af målet på afstand ? 1 MOA ≈ 3 cm at 100 meters.

Prik størrelse5 meter15 meter25 meter50 meter100 meter
2 MOA0,3 cm.0,9 cm.1,5 cm.3 cm.6 cm.
4 MOA0,6 cm.1,8 cm.3 cm.6 cm.12 cm.
6 MOA0,9 cm.2,7 cm.4,5 cm.9 cm.18 cm.

 

Indkøbsliste