22-08-2009 17:55:29

Luger P.08 Kal. 9mm. Varenr.:P6695


Denne pistoltype hører til i rækken af tidlige selvladepistoler. Oprindeligt konstrueret af Georg Luger i slutningen af 1890´ne på baggrund af Borchards konstruktion. Denne Parabellum pistol blev først antaget af hæren i Sweitz i år 1900. Senere blev den antaget af bl.a. den tyske flåde som P.04 og senere af den tyske hær som P.08. Den er i et et ganske særligt design, der selv efter mere end hundredeårs forløb virker dragende på folk med interesse i våben.

Denne pistol er stemplet: 1914 og DWM´s slyngede monogram. (Deutches Waffen und Munitionswerke)
Pistolen har er forhøjet korn, stemplet + 350, så den har været anvendt til skiveskydning.
Pistolen er i god mekanisk stand overalt. Piben er blank med gode gænger.
Pistolen er reblåneret., så finishen er god. Magasinet er af den fræste type.
D.v.s. det er bukket over en dorn i meget tyk plade, der efterfølgende er fuldsvejst i ryggen. Herefter er de ydre dimensioner fræst ned til den korrekte størrelse. Bedre magasin fås ikke.

Pistolen er konstrueret til af affyre svage til mediumladede patroner i 9 x 19. Den kan tage skade ved vedvarende brug af patroner beregnet for maskinpistol, selvom mange er sluppet godt fra det.
For god ordens skyld, skal det nævnes, at vi har et særdeles godt reservedelslager, som vi overtog fra Bådsmandsstrædets Kasserne i forbindelse med lukningen.

P.08 Kal. 9mm. Pris 5.900,-
Pibelængde 11,5 cm.Totallængde 24 cm. Vægt 911 gram.


Pris: 5.900,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste