15-09-2016 12:08:57

SkælsætningerSpændende nyhed inden for lystfiskelitteraturen. 242 s top underholding.

Skælsætninger er ikke en lærebog. Det er en værebog. Det er en bog, hvor det gælder om at være til stede, hvor fantastiske oplevelser formidles videre på bedste vis. Oplevelser, der har sat tydelige spor hos forfatterne og præget deres syn på fortidens, nutidens og fremtidens fiskeri.

Skælsætninger er en beskrivelse af de oplevelser, man ikke selv kan styre, men som kan styre én og éns fiskeri. Det kan være kæmpefisken. Men det kan lige så godt være en lille fisk fra en lille å på en stor dag. Det kan være alt. Og ingenting.


Bogen har fået mange og fornemme anmeldelser.

Politiken // Af Jan Grünwald

"

Det er ikke lærebog i kunsten at fiske med en fluestang, eller hvordan man binder effektive fluer til forskellige typer fisk, men en bog om at være der, hvor det sker. Den er et forsøg på at nå ind til den inderste kerne i fortabte fluefiskeres ubændige lyst til igen og igen at udfordre vandenes finnede skabninger med fjer og krog.

Det er der mange fiskebogsforfattere, der med større eller mindre held har forsøgt før, men med bogen Skælsætninger kommer vi et langt stykke af vejen. God bog til de lange vinteraftener."


Fisk & Fri // Af Jens Bursell

"Der er ingen tvivl om, at den nye bog - Skælsætninger - hæver sig langt over den gennemsnitlige danske fiskebog - så den skal nok blive et hit.
Bogen er kort fortalt en medrivende samling fortællinger fra hele verden, formidlet med en overbevisende entusiasme, der giver én lyst til at ile ud at fiske med det samme."


Sportsfiskeren // Af Orla Bertram Nielsen

"Danske - eller rettere skandinaviske lystfiskere - er blevet beriget med en ny bog af usædvanlig høj kvalitet. Store, flotte fotos springer i øjnene fra hver eneste af de 244 fortættede sider. Og fyldt med kvalitet og fornyelse, som ikke er set bedre siden salig Jens Ploug Hansen.

Det samme med teksten. Ordene svæver poetisk og velsmurt som en smukt kastet flueline og har litterære værdier, der (alt for) sjældent ses i fiskebøger nu om stunder. Det er ikke en lærebog, men en værebog. Den beskriver ikke, hvordan du skal fiske - men hvorfor."


Fiskeavisen

"Bogens billedside er et kapitel for sig. Den fylder, som tendensen er i mange af tidens bøger, en stor del af bogen, og det gør slet ikke noget. For det er fantastiske scenarier, fights, stemninger og close up af grej, fisk og natur."


Pris: 399,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste