14-06-2021 14:51:58

Fingerjern

Tommefingerjern, en lille og kompakt fingerlås - effektiv!

Tommeljernet har en række lidt grove tænder, - der både sikrer blodomløbet og at man ved at vride lidt i den har kontrol med ham eller hende der er låst fast.

Tommelfingerjernene har dobbeltlås, - således kan man sikre at den der er låst fast ikke har mulighed for at trykke tommelbøjlerne yderligere fast for derved at stoppe sit blodomløb, - få blå fingre og derved kunne snyde sig fri. Når dobbeltlåsen skal låses op, - drejes nøglen først i det ene nøglehul og derpå i det andet, - når dobbeltlåsen ikke er slået til kan håndjernen åbne med nøgle som normalt.

Bemærk at der kun skal låses op i et nøglehul, - hvor normale håndjern skal låses op ad 2 omgange, - drej nøglen imod den side der ønskes åbnet og bøjlen glider op.

Man kan lænke en person både med armene foran- og bagpå kroppen, - til transport er begge tomler igennem fra samme side, - derved kan man med et let vred styre den der har jernet på, - alternativ kan man forkorte lænkningen ved at bæreren få tomlerne sat ind fra hver sin side bag på ryggen.

Disse tommeljern bruges desværre ikke af vagter eller myndigheder, - men de er effektive!

Der medfølger et lille, lidt ringe hylster i vinyl med knaplås.

2 nøgler er en selvfølgelighed. Samme nøgle som til de fleste andre af vores håndjern.

Tekniske data:

Vægt: 100 gram (æsken vejer ialt lidt over 130 gram)
Bredde: 10,2 cm.
Tykkelse: 0,8 cm.
Forniklet stål
2 Stk. nøgler

Pris: 199,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste