14-06-2021 16:03:25

Fodjern, politimodel blanke

Forniklet blank fodjerns-sæt.

Jernet sættes rundt om underbenet over anklen, her vist med nøglehullet opad.

Kan dobbeltlåses sådan, at jernene ikke kan trykkes længere sammen. Dobbeltlåses aktiveres ved at stikke bagenden af nøglen ned i et lille hul i rammen, og låses op igen ved at man først drejer nøglen den ene vej og herpå drejer den anden vej - derved åbner fodjernet.

Fodjern leveres med 2 stk nøgler. Enden af nøglen bruges til at påvirke dobbeltlåsen. Sparkesikre, svære at dirke op, man kan gå med fodjern på, - men det er meget svært at løbe, - kæden er 40 cm lang.

Specifikationer -
Forniklet stål.
Dobbelt sikkerhedslås.
Vægt: 430 gram.
Dobbelt sikkerhedslås.
Dobbelt rille i overslaget.

Kæden er svejst i alle led.
Passer på normale underben over normale ankler.

Dobbelte låseriller i overslaget og dobbelte tapper i låsehuset, forhindrer at jernet bare kan trækkes op. Fodjernenes funktion kan være livsvigtig, derfor er det vigtigt at de opbevares så der ikke kommer grus og snavs i mekanismen, - tør dem over og smør de bevægelige dele med våbenolie, tør overskydende olie helt af så fodjernene ikke er glatte.

Når man på; film, foto og teater, skal bruge en penegtransporttaske med håndjern der sikrer tasken til ham der bærer den, så kan det laves med disse fodjern. Der er stor effektforskel på om man bruger de blanke eller de sorte.

Pris: 490,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste