11-05-2021 12:03:58

Shadow 2 Orange


En perfekt pistol, der løfter din skydeoplevelse og resultater til en absolut top.
Pistol adskiller sig i nye procedurer og operationer tilføjet som en del af den serielle produktionsprocessen ( f.eks manuel montering af piben, den laterale definition af den frie bevægelighed for bolten, og den sofistikerede aftrækker mekanisme ).

Ordet Orange i disse CZ-sportpistoler står for den højest mulige kvalitet og absolutte topydelse. Det samme er selvfølgelig også for denne model. Det er baseret på CZ SHADOW 2-pistolen, der i øjeblikket besætter podiet i produktion klassen ved de mest prestigefyldte internationale IPSC-stævner. ORANGE-modellen, som ved første øjekast kan kendetegnes ved det nye design af sine aluminiums grebspaneler i den typiske orange farve, er blevet bragt til perfektion ved afprøvede og testede bøssemager tilpasninger.
Hoveddelene er håndmonteret, aftrækket er indstillet til perfekt glat gang og har en forkortet nulstilling. Piben er poleret, og for at forbedre den allerede høje nøjagtighed findes der også en pibebøsning. Desuden er pistolen udstyret med en IPSC-hammer og en justerbar magasinudløser. Magasinet har en aluminiumsbase, og den forstørrede venstre sikring giver bedre greb.

Sigtemidler, kornet er med 1mm. rød fiberoptik, visiret er justerbar i højden. Pistolen har manual sikring.

Godt dobbelt og single action aftræk med kort trigger reset. Pistolen har en ny Arcor finish som sikre bedre mod slid og rust, dette gør dog ikke pistolen til rustfri. Magasin kapacitet 19 skud.

Leveres i plastkuffert med 3 magasiner, manual, ekstra bufferer,

CZ Shadow 2 Orange 9mm. Pris 20.595,- På lager.
Pibelængde 12,5 cm. Totallængde 21,7 cm. Vægt 1.330 gram.

 

Pris: 20.595,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste