30-04-2019 12:01:43

TW1000 Pepper-Gel 50 ml Varenr.: HOR8033DK

Peberspray i håndstørrelse der affyrer en gelé af stærk chilli i en stråle der er nem at styre, - på en rækkevidde op til 5-6 meters afstand. Den lidt tykkere væske er ikke helt så flygtig over for vind og vejr. Peberspray geléen vil ved affyring indendørs kunne sættes præcist på angriberen og da væsken binder peberet, vil der ikke være særligt meget peber i luften, - hvorved rummet den affyres i, ikke bliver helt så pebertåget for den der affyrer sprayen, som ved brug af de almindelige sprays.

Både Pepper-Gel 50 ml og Pepper-Jet Super 75 ml er passende størrelser til hjemmebrug.

Denne type af peberspray geléen er lidt finere lavet og har en mere sikker og præcis affyringsventil, - der er ergonomisk. Ventilen har en simpel fjederpåvirket affyringsmekanisme, sådan at man ikke kommer til at udløse pebersprayen uønsket eller i retning af sig selv.

Billede der viser ventilen

TW1000 pepperspray gel indholder naturlig chili ekstrakt Oleoresin capsicum (OC). Den aktive ingrediens udvindes fra verdens stærkeste chilier - giver øjeblikkelig irritation af øjne og luftveje og kan gøre en person ukampdygtig.

Tekniske data:

  • Indhold: 50 ml. peberspray geléen
  • Spray mønster: præcis gel stråle.
  • Rækkevide: 5-6 m.
  • Dimensioner: 112 mm Høj, ø 38 mm diameter.
  • Vægt: 83 g.

HOR8033DK peberspray geléen er specielt fremstillet til det danske forhold. Den overholder kravet om max. 500.000 enheder efter Scoville-skalaen. Peberspray geléen er lige så kraftig virkende som det danske Politis peberspray.

Peberspray, mere information

Pris: 169,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste