06-12-2021 21:17:59

Bivvy Heater Pakke

Super lækker bivvy/telt heater der levere hele levere helt op til 1.600Kw. Perfekt til lystfiskeren, jægeren eller outdoor mennesket der vil have solid varmekilde til de ekstra kolde dage ude i naturen. Når situationen ikke tillader åben ild eller det uldneundertøj ikke er nok er denne gasdrevne ovn et must! Ovnen kan drives direkte af Std. gasflasker der bruges til hus og have (kosangas f.eks) Bør kun benyttes under opsyn. Efterlad aldrig ovnen uden opsyn og stil ikke objekter og genstande tæt på ovnen da der til dels er åben flamme/høj varme der kan forsage uønsket fare for ildebrænd.
I sættes medfølger der adapter til camping gas flasker der benytter EN417 Sikkerhedsgevind som vi kender der fra bl.a. Jetboil gasdåser. 
Ydermere medfølger der en opbevaringstaske fra trakker. Tasken er lavet i et slidstærkt materiale og beskytter ovnen mod slid og skader under opbevaring og transport.

!!OBS!! Begrænset parti. Ikke fast lagervare. Leveringstid varierer bestil i god tid. Forventet leveringstid oplyses ved bestilling. 

Før: 3.499,-  Nu:2.999,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Tilbehør

Klik på produktet for yderligere information


Jetboil Gas
Indkøbsliste