03-03-2020 17:02:37

American, Ruger 30-06


Rugers American - det sidste nye skud på stammen. Ruger har fremstillet denne nye riffel - formentlig for at have et alternativ til Browning X-Bolt. Den har alle de samme tekniske features. Med Ruger er det traditionen tro: value for money.

 

 

 

Ruger Marksman justerbar aftræk - det er nærmest en underdrivelse - det minder mere om et matchaftræk, på de rifler i har prøvet.
Justerbart område 1.300 gram til 2.200 gram. Hvad vigtigere er, at aftrækket er rent - og det er det!
Letvægt skæfte i kunststof i moderne design.
Recoil Pad i sort gummi. Normalt giver en sådan kolbekappe ingen nævneværdig dæmpning af rekylen.
Denne kolbekappe er meget blød under "ventilleringen" - præcis hvad man skal bruge ved rekyldæmpning.
Full Diameter Bolt. Ruger fremhæver dette. Bundstykket har samme diameter i hele længden. Det giver en lettere låsegang - hvilket iøvrigt er helt uden teknisk betydning.
Power Bedding. Låsestolens anlægsflader til skæftet er fremstillet i aluminiun og præcist udformet, så låsestolen altid vil kunne ligge fast så længe umbracoboltene er behørigt fastspændte.
Piben er koldhamret, dvs. at den er hamret i facon over en tungstensdorn, der også giver riffelgangssystemet sin rette udformning.
Sikring på kolbehalsen.
Aftageligt magasin. Det er af konstruktion med en snejl i lighed hed Steyrs magasiner. Den sikreste måde at føde på, når det nu ikke er et Mausersystem.
Låsestolen er naturligvis forboret til international standard. Der er monteret baser for kikkertringe i et universelt system, lige til at montere en kikkert på.

På de 30-06 rifler vi har fået leveret, er forreste base er ca. 13 mm længere fortil. Det har givet plads til et ekstra rekylstop. Det giver lidt større valgfrihed, ved specialmontager.

 

 

 

Før: 5.680,-  Nu:3.990,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste