21-03-2023 12:16:36

Columbia T-Scout

(Thunderscout)

Restparti:

 

Let vandrestøvle til forår, sommer og efterår, med godt indeklima for fødderne.

En støvle, der er velegnet til hverdagsbrug, lange traveture, lettere hiking,udlandsrejser, eller kortere ture med rygsæk. Har en lidt stivere sål end Columbia Daypack. p.g.a. en hårdere, støbt midtersål. (EVA)

Støvlen er med Columbia`s patenterede omnigrib sål, der sikrer god friktion og stabilitet på både tørre og våde overflader.

Mellemsålen er formstøbt med støbt nylon-svang. Den sikrer optimal stødabsorbering og støtte til foden. (Pasform og absorbering er som en god løbesko)
Skaft og overdel i Cordura nylon og ruskind. Hæl og tåkappe er udført i syntetisk materiale. Dette medvirker til at centrere foden og giver øget slidstyrke på støvlen.
Smart D-ring snøre system gør støvlen meget let at tage på/af og snøre. (strammes i et snuptag)

Omni-Tech. åndbar membran, i hel sok, der tillader fugt i dampform at trænge ud, men samtidig sørger for at vand ikke kan trænge ind.

Omni-Grip. Patenteret sål i “sticky” rubber, der sikrer godt greb på de fleste underlag.
1. Udtagelig indersål. Stødabsoberende og betrukket med meshfor. (et let og perforeret stof, der giver høj fugtgennemtrænglighed)

2. Fiberstøtteskive i hælen. Den giver støvlens bageste del bedre kontrol og stabilitet og bevarer samtidig forfodens fleksibilitet.

3. Formstøbt nylonsvang, der giver støtte til mellemfoden.

4. Formstøbt, absorberende og fleksibel letvægts EVA mellesål. EVA = ethyl-vinyl-acetat. Dette materiale giver den bedste stødabsorbering og komfort.

5. Columbias patenterede Omni-Grib ydersål.

 

 

Støvleophæng.

 

 
Støvletaske.
Støvleknægt.

 

 

 

 

 

 

 

Columbia T-Scout
Model Farve Str Før pris Tilbud
Columbia T-Scout Brun 41 799,- 499,- +
Columbia T-Scout Brun 40 799,- 499,- +

mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste