27-11-2019 15:56:14

HSR - Foldekniv

HSR'en egner sig også fint som arbejdskniv, da klingen ikke er låsbar, men alligevel er stram at lukke. Så man behøver altså ikke være helt så nervøs for at den pludselig lukker sammen under brug.

Det er en ikke-pralende kniv. Den har alle de smarte features som man kunne ønske sig af en EDC-kniv (EveryDayCarry), helt rimelig pris, godt greb, seatbelt-cutter, og rudeknuser af tungsten.

HSR-kniven ser ikke ud af meget, - men den er en god værktøjskasse, - til hverdagsbrug.


Knivens clips er lidt tykkere og kraftigere end normalt for denne knivtype.


Kniven har på bagsiden en clip i rustfrit stål som sørger for, at kniven bliver siddende der, hvor du vil have den og at den kan bæres nemt tilgængeligt. Som for eksempelvis set på billedet overover, hvor kniven bliver båret i kanten af en normal jeans-lomme.

Kniven kan sidde i bukselinningen på et par joggingbukser eller i ærmekanten af en jakke, - hvilket er praktisk i forbindelse med visse arbejdsopgaver, - hvor kniven er i brug ofte.

Clippen er sat langt oppe på kniven. Dette sørger for at kniven sidder dybt i lommen. Dette er en fordel, da den så ikke længere skriger til alt og alle, at det er en kniv man går rundt med.

Clippen sidder med 2 stk Torx-skruer og kan tages af, - hvis den er i vejen.

Husk at skylle kniven af efter brug, - brug evt lidt madolie, - og tør kniven helt ren, - da vil der ligge en fin hinde af olie til at beskytte klingen imod f.eks saft fra æbler og tomat som kan være hård kost for klingerne.


Knivsbladet har gennemgående neglerille


Ud over at fungere som redningskniv for; politi, brandkorps og piloter, - kan den naturligvis også bruges af alle os andre, - uanset om vi er; håndværkere, butiksansatte, undervisere, kunstnere, pensionister, chauffører osv.

 

Lovlig foldekniv under 7 cm uden bladlås HSR EDC kniv

 


HSR æder en sikkerhedssele i et snuptag - den kan naturligvis også være stripper til pakkebånd.

Måtte du en dag stå i en situation, - hvor en bil er vendt om på taget og du skal frigøre en person der hænger med hovedet nedad, - er det vigtigt at, du så understøtter personen så vedkommende ikke bare dratter ned med hovedet først. Er personen ved bevidsthed, - må i hjælpes ad. Mange bilers sikkerhedsseler kan ikke udløses når der hænger en person i dem. En almindelig knivklinge kan godt file en sikkerhedssele over, - men vil man snitte selen ud fra fasthængtes krop og evt bruge selen til at holde i, - skal man skære ved kroppen på fasthængte, - der er bæltesnitteren sikker at bruge uden at man kommer til at skære kroppen. Eller at personen falder ned oven på kniven og kommer til skade.


Som set på billederne ovenover så er det en kniv med flere af funktioner. Lige fra noget så simpelt som, at skære sit æble i skiver eller spidse en blyant, til at skære sig fri af en sele og knuse en bilrude, efter en ulykke.

Kniven er solgt til bla. Jægerkorpset, Eskadrille 722 - rednings helikopteren, Beredskabsstyrelsen, Politiet, og Brandvæsnet rundt omkring i Danmark. Så det er altså en kniv, der er blevet testet godt og grundigt.

 

Redningskniven er et værktøj, - det kan godt være at den farvede overflade får ridser, men prisen er lav, - der er lagt vægt på funktionen. Og der får du fuld valuta for skillingerne.

Tekniske data:

Materialer:Ved køb af mere end 12 knive, kan der indhentes tilbud på indgravering af navn og logo, plus eventuelt anden farve skæfte. Perfekt som firma løsning for lovlige knive. God gaveidé.

 

Lovlig foldekniv under 7 cm uden lås HSR

 

HSR-kniven er en så god idé og fremstillet i en meget fin kvalitet - at vi forventer at have flere farver at vælge imellem, - måske flere klingefaconer; tanto og bowie er oplagte.

 

Lovlig foldekniv under 7 cm uden bladlås HSR EDC type

 

Men lige PT er knivene sorte med sort blad.
 

Vi viste kniven til en husmor den anden dag og hun købte 2 med det samme, - de skulle ligge i bilen - den gamle kopi af en bushammer fra postordrekataloget stod for udskiftning

Før: 349,-  Nu:299,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste