07-12-2012 16:42:28

DVD Nyhed - Efter skudet - Råvildt


Filmen, der er den eneste af sin slags på det danske marked, starter der hvor alle andre jagtfilm slutter, når dyret er nedlagt.
Filmen omhandler i detaljer alt omkring følgende:
Opbrækning af råvildt ( alt Hjortevildt )
Afskæring af trofæ
Flåning og forlægning af råvildt
Afkogning, afblegning og færdig behandling af trofæ
Behandling af trofæer skudt i udlandet
Der er også i filmen et kort indslag om nyttige hjælpemidler til selve riffeljagten samt gode råd om træning med jagtriflen før jagten.

DVD spilletid 85 min.

Pris 199,-Filmen er produceret af Preben Flügel der har fungeret som jagttegnslærer i 36 år, har været instruktør på pürschkurser i Polen, er ivrig riffeljæger og har været i jagt branchen i over 40 år.
Kære Preben Flügel,

TAK for hjælpen

Søndag aften, i silende regn, nedlagde jeg min første buk, en fin lille seksender, som du kan se på billedet.

Ikke meget mere end en halv time efter, at jeg halede bukken ud fra de bjørnekløer, blandt hvilke den var forendt for en lidt vel høj bladkugle, stod jeg med bukken mageligt over skulderen i min råvildt-rem og tænkte tilbage på en vellykket opbrækning, under hvilken, jeg hele tiden havde din opbræknings-video for mit indre øje ... den har jeg nemlig set mindst en gang før hver eneste af årets bukke-ture


I går var det så tid til at forlægge krapylet, der havde tilbragt tiden siden søndag aften i min mors relativt svale garage ... men inden vi gik i gang, satte vi os til fjernsynet og så forlægnings-videoen en gang til (jeg har vel set den mindst 10 gange siden søndag aften)en time og tre kvarter efter at vi havde set videoen, var jeg færdig med at flå og forlægge bukken og alle udskæringerne lå under et klæde, klar til at blive udbenet, pakket og frosset.

Min mor, der først var skeptisk, var nu ganske imponeret og stolt, men helt enige var vi om, at uden din video, havde vi været på herrens mark, for som min mor sagde "den er noget større end en fasan"

Da vi satte os til kaffen efter endt dåd satte vi din DVD på igen og så både opbrækning og forlægning endnu en gang, denne gang blot for hyggens skyld og for at gense et par detaljer.

Vi var rørende enige om, at din DVD er virkeligt veltilrettelagt og meget meget instruktiv. Din store viden og lyst til at fortælle om emnet, skinner tydeligt igennem og inspirerer og motiverer publikum på en god måde, man føler sig tryg og "i gode hænder".

Vi følte os, foran bukken i garagen, helt hjemme, på trods af, at det var det første stykke hjortevildt for os begge.

din DVD er et uvurderligt værktøj for en ny råvildt-jæger og, tror jeg, for en del "gamle" ...

Sikkert er det i hvert fald, at den vil blive flittigt brugt og endnu flittigere anbefalet fra min og min mors side.

Slutteligt er der vel blot at spørge, hvornår der kommer en om haren, og måske fasanen ?

de bedste hilsener fra en ny "Fan"

Knæk og bræk

Christian Simony

Pris: 199,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste