19-02-2010 11:12:35

Trofæjagt i Afrika - Hunters Magazine

Trofæjagt i Afrika – Namibias udfordringer er optaget hos ETOSHA HEIGHTS GAME SAFARIS, der grænser op til den store Etosha National Park i det nordlige Namibia. Alle jagter er gennemført efter de lokale og internationale etiske regler for fair og bæredygtig jagt på frit bevægelige dyr inden for det over 50.000 hektar store og sammenhængende område som udgør Etosha Heights Game Safaris fantastiske revir.

Vilde solopgange. Vanskeligt terræn. Vovede lange skud. Denne velproducerede jagtfilm rummer det hele.
Følg med to passionerede riffeljægere til de vidtstrakte jagtmarker i det nordlige Namibia, hvor over 20 jagtbare arter er rigt repræsenteret.
Følg med på jagt på syv af det afrikanske kontinents mest karakteristiske vildtarter, hvor zebra, giraf og vortesvin indtager fremtrædende placeringer side om side med oryx, gnu og springbuck.
Følg Jacob Kamman der her jager i Namibia for første gang, og må indkassere en række dramatiske overraskelser.

Følg Steen Andersen, der er kendt fra tv, når han kaster sig ud jagten på verdens højeste dyr.
Og følg de storslåede scenerier som Namibia er så rig på, når HuntersMagazine fortsætter sin søgen efter verdens bedste jagtrevirer, og konstaterer, at Etosha Heights Game Safaris tilbyder trofæjagt i udfordrende verdensklasse.

”Det her er en jagt som alle kan opleve, hvis de vil,” siger Steen Andersen der også i Afrika nyder stor respekt for sit arbejde med at berette om hvad jagt går ud på, hvorfor den dyrkes og hvilke positive effekter jagten har for naturen og de vilde dyr

Varighed: 55 minutter + 15 minutters bonusmateriale. Sprog: Dansk.

Pris: 249,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste