06-03-2009 16:57:35

Holland & Holland Varenr.:5108

Sidelås, Royal.
Kaliber: 12/70.
Choke: 3/4 & 1/1.
30" løb signeret: Holland & Holland, 98. New Bond Street, London. Made of Sir Joseph Withworth´s Fluid Pressed Steel.

Nydeligt skæfte, i halvblank oliefinish, mørkere lød, med diamondgrip og indlagt navneplade. Skæftets comp er blevet repareret ved gennemskæring på langs. Det er utroligt kunstfærdigt udført. Man bemærker det kun, hvis man ser nøjere efter. Skæftet er 37 cm. langt incl. kolbekappen i sort bakelit.
Basculen fremstår i halvblank børstet finish, signeret Holland & Holland i et svungent bånd. Graveringen er højst usædvanlig for en Model Royal. (se under afsnittet "graveringer").


Den består udelukkende af en tæt lukket lille scroll i fin streg. Graveringen fremstår skarpt og fint overalt. Indicator med guldstreg. Blåneret aftrækkerbøjle.Treble grip. Toplukkenøgle og forskæftets forreste beslag har ilagt et guld "1".Basculen er indvendigt stemplet: Holland & Hollands Patent samt: Royal Hammerless ejector.

Løbene, der er blevet reproofed i 1995, er med chubber lumps. Løbsskinnen er kunstfærdigt matpunslet. Løbene har næsten al blåneringen i behold, der er et par ikke særligt synlige pletter på forreste løb.
Geværet er blevet færdigbygget i 1913.
Et særdeles attraktivt gevær.

Klik på fotos for at se detaljeret forstørrelse

Pris: 89.300,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste