06-03-2009 15:14:50

Boss Varenr.:5307

Sidelås, ejector, singletrigger.
Kaliber: 12/70, Easy Opener.
Choke: 1/16 & 1/4.
29" løb signeret: Boss & Co., 13. Dover Street. Picadelly, London W.

Nydeligt skæfte, i halvblank finish, rigtig god mørkere lød, og exceptionel flammet åretegning. Dråbe og ilagt navneplade. Skæftet er 38 cm. langt, afsluttet med en Silver gummikolbekappe, beklædt med gedeskind
Basculen fremstår i børstet finish. Fuldgraveret i tæt, lille lukket scroll i ultrafin streg med buketter og signeret: Boss & Co. samt under kamrene: Boss`sPatent. Graveringen er udført af en af de berømteste gravører nogensinde, Jack Sumner. (se evt. under afsnittet klassiske våben, graveringer, for forstørrelse)
Løbene har al blåneringen intakt.
Den tilhørende geværkuffert er fremstillet i egetræ beklædt med oksehud og messinghjørner. På låget er ipresset med store typer: R.K.D.R. Oksehuden har med tiden fået en meget mørk og attraktiv patina.
Tilbehøret består af: todelt rensestok i rosentræ. Klikpatroner og olieflaske i messing i forniklet finish. Sort læderpung med rensebørster, patches og Parker Hale og en tom! Boss patronæske. Indtrækket af engelsk uldfilt, er lidt slidt her og der, men ikke mere end, at kufferten som helhed er særdeles attraktiv.
Tradelabelen er intakt, og den har en god patina.
Geværet er færdiggjort omkring 1908. Det er fremstillet i kvaliteten: Best Guns Only.


Et helt igennem attraktivt gevær.

Klik på fotos for at se detaljeret forstørrelse.

Pris: 195.600,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste