06-02-2015 18:33:24

Blaser K95 Kipplauf

Blaser K95 er kipplauf rifler, der byder på moderne nytænkning inden for såvel teknik som design. Det er til jægeren, der ønsker sig høj kvalitet kombineret med lethed, elegance og skønhed. De findes i et valg af varianter med forskellig gravering, udsmykning og skæftetræ. Ydermere findes de både som halvskæftet med 58cm. piber, og i en lidt kortere fuldskæftet model med 52 cm. pibe.

Blaser K95 Stutzen Lux

Fælles for dem alle er, at de bygger på samme principper som Blasers øvrige våben.
Man kan skifte mellem kalibre, som man vil, og man kan skifte mellem halv- og fuldskæftet ved blot at skifte forskæftet. Det er hanespændere, der aktivt spænder mekanismen før skud.
Herved opnås den højeste sikkerhed, da et utilsigtet skud ikke kan gå af, hvis ikke mekanismen er spændt. Samtidig kan låsestolens seperate bundstykkehoved nemt udtages, og herved undgår man utilsigtet brug, hvis man skulle være så uheldig at miste riflen. Dette er ganske vist et utænkeligt scenarie for de fleste, men funktionen er ganske nyttig i forbindelse med rensning af riflen.

Det seperate bundstykkehoved, hvor slagstiften sidder. Her vist som guldnitreret til de finere modeller som Black Edition, Attaché, Baronesse osv.

Riflerne skiller nemt ad i de tre hoveddele: Skæfte og låsestol, pibe og forskæfte. Dette gør riflen nem at rense, og når man adskiller og samler ændrer riflen ikke træfpunkt. Piberne er forberedt til Blasers egen saddelmontage, som ligeledes sikrer uændret træfpunkt efter af- og påmontering.

K95 Black Edition

Skæfterne er generelt alle sammen i en fin kvalitet og finishen er høj.
De leveres med netskæringer i fransk rhombestil og påmonterede rembøjler.
Nedenfor er fint illustreret de forskellige muligheder og kombinationer, som våbnet tilbyder.
For en komplet kaliberoversigt klik her.

Vi har pt. et enkelt brugt eksemplar på lager. For at se mere klik her.

Indkøbsliste