03-02-2015 15:48:41

Blaser R8 Selous


Blaser R8 Selous er en luksuriøs safaririffel i gennemført, lækker stil. Her er tale om en lang række detaljer og finesser, der hver især bidrager til at skabe rammerne om dette mesterstykke af en riffel. Låsestolen er i stål for bedre at kunne modstå rekylen fra de høje kalibre, og låsestol såvel som magasinbund og aftrækkerbøjle er begge flammehærdede.
Grebskuglen er en specielversion til denne riffel og er blankpoleret og forsynet med et tyndt guldindlæg. På låsestolen er nydeligt graveret "Selous" - navnet på en kendt Britisk eventyrer og storvildtsjæger.

Det smukke skæftetræ er i grade 7, og forskæftet er afsluttet med ædeltræ i sort ibenholt. Forskæftet er som stardard til deres 22mm safaripiber. Skæftet er ret for bedste rekyloptag, og i skæftet er tilmed ilagt kickstop, som nemt kan fjernes uden bøssemagers indgriben. Skæftet er gjort kraftigere og forsynet med monte carlo kindpude. Kolben er nydeligt afsluttet med en rød kolbekappe af silvertypen i bedste klassiske safaristil. Dette er den ideelle safaririffel til den kræsne jæger med krav til luksus, kvalitet og ikke mindst driftsikkerhed.

For en komplet kaliberoversigt, klik her.
Indkøbsliste