12-08-2019 13:08:14

Blaser tilbehør, software

Blaser riffelrem i kalveskind og med skridsikkert gummi på indersiden. Remmen leveres med Blasers aftagelige rembøjler og med integreret patronholder til 2 stk. patroner.
Pris: 1.400,-
Grøn Blaser neoprenrem med kraftig kanvas på siderne og stropper i kalveskind. Skridsikkert gummi på indersiden. Remmen leveres med Blasers aftagelige rembøjler og integreret patronholder til 2 stk. patroner.
Pris: 1.000,-
Sort/Anthracite Blaser neoprenrem med kraftig kanvas på siderne og stropper i kalveskind. Skridsikkert gummi på indersiden. Remmen leveres med Blasers aftagelige rembøjler og integreret patronholder til 2 stk. patroner.
Pris: 1.000,-

Sort/Rød Blaser riffelrem i kalveskind og med skridsikkert gummi på indersiden. Remmen leveres med Blasers aftagelige rembøjler og med integreret patronholder til 2 stk. patroner.
Pris: 1.400,-

Blasers grønne geværfoderaler i kraftig nylon cordura. Leveres med bærerem til skulderen samt bærehåndtag. Er forsynet med en stor lomme på siden. Lynlåsen kan låses sammen med den medfølgende kodehængelås, så man overholder lovkravet i Tyskland ved transport

Fra toppen ses:
1) Haglfoderal 135 cm. UDGÅET
2) Riffelfoderal 110 cm.

3) Riffelfoderal 128 cm.
Prisen er 800,- uanset variant.

 

Blasers luksusfoderaler i kraftig kanvas og med læderbesætninger. Kraftig skulderrem og bærehåndtag med læderbesætning. Foderalet er forsynet med en praktisk lomme på ydersiden med lynlåslukning. Lynlåsen kan låses sammen med den medfølgende kodehængelås, så man overholder lovkravet i Tyskland ved transport.
Øverst ses haglgeværfoderalet mens det nederste er til riffel. Riffelfoderalet fås i to længder: 110 cm. og 128 cm.
Priserne er henholdsvis:
Haglgevær    : 2.000,-
Riffel 110 cm: 2.000,-

Riffel 128 cm: 2.200,-

 

Lækker Blaser Expedition dagsturs/jagtrygsæk med mange gode funktioner. Mange gode rum og lommer til det grej, man ofte har med på jagtrejse. Den er forberedt til, at riflen kan spændes fast, ligesom den i bunden har et regnslag, der kan spændes ud over. Ryggen har mange gode muligheder for tilspænding og tilpasning, så den sidder godt, hvis man skal gå langt. Rygsækken er fremstillet af Hypatex, som er et lækkert og vejrbestandigt materiale. Ca. 45 liter
Pris: 2099,-

 

 

Lækker og praktisk Blaser rejsetrolley med alle de funktioner man behøver. Store rum og lommer, og ovenikøbet klargjort til opbevaring af Blasers våbenkuffert, som det ses på billedet. Kufferten har hjul og et håndtag, der kan skydes ud. Den har kraftige stropper med læderhåndtag, hvis man får brug for at bære den. Lynlåsen til det store rum kan oven i købet låses fast i den integreret kodelås på siden. Lynlåsene er forstærket med læder. En god og praktisk rejsekuffert, der med garanti kan indeholde alle de ting, man skal have med på jagtrejsen.
Ydre mål: 85x40x40cm.
Pris: 4235,-

 

 

Blaser Blitz Etui er en smart løsning til jægeren, der ønsker mulighed for hurtigt at kunne genlade sit våben. Holderen er fremstillet i læder og monteres nemt med de medfølgende velcrostropper. Den monteres omkring forskæfte og pibe, så man nemt kan få fat i patronerne og være klar til når næste chance opstår. Patronholderen fås i tre versioner: Model 1 går fra .22 Hornet til 5,6x50R Mag. Model 2 fra 6,5x55 til 9,3X74R. Den 3. version er en kombination af model 1 og 2 med plads til både en lille og en stor patron.
Prisen er 249,- uanset variant.
Indkøbsliste