11-04-2018 09:47:04

Blaser R8 Lux, grade 9 Varenr.: R8282

 

Blaser R8 Lux i en smukt opgraderet version med grade 9 skæfte og nydelige graveringer. Dette er et våben, der udstråler luksus på alle måder. Alle Blasers kendte kvaliteter kombineret med et smukt stykke skæftetræ, giver her indtrykket af en helt unik riffel.

Det stærkt flammede skæfte er ret i udformningen for bedste rekyloptag, og det er desuden forsynet med monte carlo kindpude i bedste safaristil. Forskæftet er samtidig forberedt til 19mm semiweight piber, der fås i både standard-, magnum- og safarikalibre. Man kan naturligvis stadig benytte Blaserpiber i standardprofil Ø17.
(Det viste billede er med semiweightpibe Ø19)

Kolben er afsluttet med en sort rekyldæmpende kolbekappe i gummi. Forskæftet har ædeltræsafslutning i ibenholt og pistolgrebet er afsluttet med bakkelit. Riflen bliver leveret med rembøjler, og skæftet er ligesom alle Blasers andre modeller forberedt for deres kickstop - en rekyldæmpende cylinder med tungstensgranulat, der nemt skrues i uden bøssemagers indgriben.

Sidepladernes gravering er jernskåret i bedste arkantusstil - en stilliseret afbilding af arkantusplantens takkede blade. Disse bidrager flot til at fuldende indtrykket af luksus.

Se flere detaljebilleder af skæfte og gravering længere nede på siden.
Ring eller mail for pris.

For en komplet kaliberoversigt, klik her.

 Smukt flammet skæfte med monte carlo kindpude i bedste safaristil.Nydelige, jernskårede graveringer i arkantusstil. En stilliseret afbilding af arkantusplantens takkede blade. Planten vokser i Sydeuropa.Her ses endnu et billede af det smukke skæfte.


Forskæftet er i samme gode trækvalitet og afsluttet med ibenholt.

 

Kontakt os via e-mailmail@huntershouse.dk

Indkøbsliste