13-02-2019 18:10:09

Blaser R93 Attaché


Blaser R93 Attaché er et gennemført luksusvåben kombineret med alle Blasers kvaliteter. Smukt skæftetræ i grade 7, træsideplader og ibenholtsafslutning. Bundstykkearmen er afsluttet med rund grebskugle i træ, der bidrager flot til et helhedsindtryk af luksus. Bundstykket bliver som standard leveret med guldnitreret bundstykkehoved og aftrækker. Riflen bliver tilmed leveret i Blasers flygodkendte kuffert, hvor riflen kan ligge adskilt i. Der er samtidig plads til kikkert, værktøj og lidt ekstra grej. Udover kuffert medfølger en Blaser læderrem med aftagelige rembøjler.


 

Skæftet er af typen Bayerische Backe med svineryg og doppeltfals kindpude. Monteret med blød, rekyldæmpende kolbekappe. Rembøjler er monteret. Skæftet er forberedt indvendigt for Blaser eget kickstop - en rekyldæmpende cylinder med tungstensgranulat, der nemt skrues i uden bøssemagers indgriben.

Piberne findes i mange forskellige løbsprofiler og diametre.
Blaser laver bl.a. deres Attachepibe, som er en fluted pibe, Ø17mm ved munding, og med fiberoptisk perlekorn - men man kan naturligvis vælge frit om en sådan pibe ønskes eller ej.
Fælles for alle Blaser piber er, at de bliver præcisiontestet inden de forlader fabrikken
- kun piber med tilfredsstillende præcision når ud til forbrugerne.
Blasers piber er forberedt Blasers egen saddelmontage. En god konstruktion, der sikre, at riflen rammer samme sted efter afmontering af kikkert og påsætning på ny.

Samme forhold gælder ved af og påmontering af piben. Låsekonstruktionens geometri gør, ved hjælp af en indbygget beddingsklods i alluminium med indbygget styre- og rekylstop i stål, dette muligt.
Det gør at riflerne rammer samme sted efter adskillelse, men bidrager også til Blasers suverænt gode præcision.

Pris. 44.225,- inkl. en standardpibe i valgfrit kaliber.
Pris. 48.665,- inkl. en Attachépibe i valgfrit standardkaliber.

For en komplet kaliberoversigt, klik her.

From: 44.225,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste