08-02-2014 10:41:30

Ringenes herre sværd, sword of the Witchking

Ringenes Herre; Sword of the Witchking™

Dette sværd er både gammelt og ondt, ført af heksekongen, - leder af de 9 Ringånder, - Sauron´s uforgængelige og ubarmhjertige onde skygge-tjenere. Ringånderne var tidligere dødelige konger, - men Sauron tog deres sjæle. Disse kaldes Mørkets riddere fra Nazgul og de kan mærke når en af ringene er tæt på sig, samt tydeligt se ringbæreren, straks han tager ringen på. Witchkingsværdet er smedet af smedene i det mørke Mordor, under ordre af Sauron.

Dette autentiske og detaljerede sværd er en reproduktion af sværdet fra New Line Cinemas filmatisering af trilogien Ringenes Herre. United Cutlery der I forvejen er kendt for at smede sværd og knive til film, - har lavet en serie af dekorationssværd ud fra de filmrekvisitsværd der benyttes I filmene om Ringenes Herre.

Witchking, - vejer Ca 2 kilo tunge og det 139 cm lange sværd er ualmindeligt flot lavet, - og holder meget høj kvalitet. Sværdet har kraftig parérbøjle foran det 101 cm lange blad som er kraftigt patineret. Håndtaget er læderbetrukket og pænt dekoreret med Nazgul-krummelurer. Sværdene fra Ringenes Herre, - er pænt patineret så det ser "brugt" og gammelt ud.

Filmproducerens designer Warren Mahy, har designet Witchking-sværdet og sværdsmeden Peter Lyons har smedet filmens rekvisitsværd.

Der er solgt over 100 millioner udgaver af trilogien om Ringenes Herre, disse er udgivet på over 40 forskellige sprog. J. R. R. Tolkiens historie, - er nu blevet filmatiseret og sværdene fra filmene vil være gode minder og flotte som trofæer, - skal der være den særlige stemning I drenge- eller herreværrelset er disse sværd de helt rigtige.

Pris: 3.199,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste