20-04-2023 15:45:25

Peltor Tactical XP Varenr.: Peltor Tactical XP

                      UDSOLGT

Peltor Tactical XP høreværn er et kophøreværn med samtaleforstærkning og hovedbøjle. Ørekopperne i høreværnet giver god plads til ørene. Kophøreværnet er et nyudviklet intelligent retningsbestemt niveaudæmpende høreværn.

Høreværnet har stemmestyret menu og manuel styring af balancen, volumen og reaktion på medhør. Funktionen bevirker, at man kan høre lydene fra omgivelserne. Svage lyde forstærkes samtidig med, at høje og skadelige lyde dæmpes.

Støjniveauet kommer således ikke over grænsen for tilladt støjniveau på 82 dB. Hvis man skal kommunikere i støjrige miljøer, kan man periodevist, forhøje denne grænse til 89 dB.

Dæmpningsværdien:

- Dæmpningsværdien på højfrekvente lyde f.eks hvinen, er 32 dB.
- Dæmpningsværdien på mellemfrekvente lyde er 29 dB. 
- Dæmpningsværdien på lavfrekvente lyde, som f.eks brummen, er 20 dB.

SNR-værdien er 31, hvilket er et gennemsnit af dæmpningen i dB. Høreværnet er konstrueret med medhør, som muliggør samtale og øger sikkerheden.

Høreværnet har audioindgang for radioenhed og MP3 afspiller, samt mikrofoner med retningsbestemt hørelse.

Peltor Tactical XP er forsynet med en advarselstone, som kommer ved lavt batteri og før sluk. Når høreværnet slukkes, gemmes samtidig seneste indstilling. Høreværnet slukker automatisk efter 2 timer uden aktivitet.

Batterilevetid er på ca. 1000 timer. Høreværnet leveres med 2 stk AA 1,5V batterier.

Til høreværnet fås et hygiejnesæt (400 + nr. på tekst). For at holde et højt hygiejneniveau og for at sikre, at høreværnet virker efter hensigten samt giver den optimale støjdæmpning, er det vigtigt, at ørekopperne slutter tæt. Det anbefales derfor at udskifte tætningsringene (hygiejnesæt) 2 gange årligt.

Godkendt i forhold til EN 352.

Udsolgt - levering ukendt

Kontakt os via e-mailmail@huntershouse.dk

Indkøbsliste