04-04-2020 09:09:07

Sordin Supreme Pro Varenr.:4603110

Topmodel med optimal beskyttelse.
To godt beskyttede mikrofoner til stereoeffekt og retningsangivelse.

Høj forstærkning af lyden uden “klip” (elektronisk støjdæmpning til under 82 db, således at det er muligt af føre en samtale
medens der skydes).

Et funktionskonsol med 3 gummibeskyttet knapper til tænd/sluk, volume + og volume- (incl. volumehukommelse) er praktisk placeret på venstre kop.
Vandtæt batterihus. Mikrofon og ørekopperne er ikke vandtætte. Ønsker du et vandtæt høreværn, anbefaler vi Sordin Supreme Pro X.

Automatisk afbrydelse af batterierne efter 4 timer. Dette giver ca. 600 timers drifttid
med 2 stk. AAA batterier.
Leveres med AUX indgang (radio/mobil) og kabel med 3,5 mm monostik.

Høreværnet er grøn og sammenklappeligt.
Hovedbøjlen er beklædt i læder.

Elektroniske høreværn kan bruges i alle situationer, da det ikke nedsætter evnen til at retningsbestemme lyd, f.eks, på jagt eller på skydebanen. Skadelig lyde kan ikke passere det elektroniske filter. Lyde over ca. 82 db, bliver reduceret til et ikke skadeligt niveau.
Den skadelige effekt, måles ikke kun udfra lydniveau, men også for antal gentagelser. I en skydebiograf, hvor der let skydes 100skud pr.  skytte pr. time, vil dot øre være udsat for en skadelig påvirkning. Her kan det være nødvendigt at benytte ørepropper eller andet værnemiddel under ørekopperne. Sordin Pro kan skrues op, så du kan høre lyden selv med ørepropper i øret. Når så skuddet kommer, lukkes der helt af og hørelsen tager ikke skade.

Der findes mange kvaliteter høreværn på markedet. I princippet gør de alle det samme, lukker af eller dæmper for skadelige lyde. I de elektroniske høreværn er lydkvaliteten af det man ønsker at høre, meget forskellig. Lydkvaliteten i de billige elektroniske høreværn kan sammenlignes med lydkvaliteten fra en transistor radio. De dyrere modeller kan sammenlignes med et godt stereo anlæg. Til jagt er god lydkvalitet væsentlig i modsætning til skydebane brug, hvor den nærmest er en luksus.

Se vores andre gode tilbud på høreværn her:

Før: 2.199,-  Nu:1.999,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste