17-08-2022 16:10:00

Ear-Tech Second Generation

Ny forbedret version med rigtig god lyd i bedste stereokvalitet
2 mikrofoner med uafhængig justerings mulighed. Dette gør at man bedre kan retningsbestemme lydkilden.
Ideelt til jagt hvor man har brug for at høre hvor vildtet eller jagtkammeraterne befinder sig.
Foldbar model så de let kan opbevares i en lomme eller kuffert.
 

Den gode lydkvalitet gør ligeledes, at man hører vingesus eller en sagte puslen i løvet, hvilket er vigtigt i en jagtsituation.

Ear-Tech har trinløs lydforstærkende virkning. F.eks har vi solgt disse høreværn til vagtfolk. Når de gik ind i store lagerhaller, kunne de høre den mindste lyd i det fjerneste hjørne!

Som noget nyt er Ear-tech nu med batteriskift på ydersiden af høreværnet. Man slipper hermed for at skille kopperne ad.

Endvidere er der nu lås på tænd/sluk knapperne, så er man fri for at værnet utilsigtet tænder i lommen eller i tasken under transport. (hvis man ellers husker at slukke det).

Suveræn lydgengivelse uden støj og forvrængning. Bløde kopper samt justerbar hovedbøjle med “softpads” giver den bedste komfort selv efter en hel dags brug.

Farve.Grøn.

Elektroniske høreværn kan bruges i alle situationer, da det ikke nedsætter evnen til at retningsbestemme lyd, f.eks, på jagt eller på skydebanen. Skadelige lyde kan ikke passere det elektroniske filter. Lyde over ca. 82 db, bliver reduceret til et ikke skadeligt niveau.

Der findes mange kvaliteter høreværn på markedet. I princippet gør de alle det samme, lukker af eller dæmper for skadelige lyde. I de elektroniske høreværn er lydkvaliteten af det man ønsker at høre, meget forskellig. Lydkvaliteten i de billige elektroniske høreværn kan sammenlignes med lydkvaliteten fra en transistor radio. De dyrere modeller kan sammenlignes med et godt stereo anlæg. Til jagt er god lydkvalitet væsentlig i modsætning til skydebanebrug, hvor den nærmest er en luksus.

Se vores andre gode tilbud på høreværn her:

Før: 1.295,-  Nu: 745,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste