13-11-2013 13:54:24

Leatherman Micra


Fjedersaks og personlig pleje er egenskaber der passer perfekt til din nøglering, og er blot få udvalgte egenskaber som gør Micra unik. Ti brugbare værktøjer pakket i denne lille, letvægts Leatherman. Fås i flere forskellige farver som tillæg til standard toolet i børstet, rustfrit stål. Den perfekte gave.

Robust og pålidelig - saks, kniv, skruetrækkere m.m. Dette rustfrie multitool er unikt. Så lille at det kan sidde i en nøglering eller hænge rundt om hals i en halskæde. Du mærker den ikke før du skal bruge den.

Men så udmærker Micra sig også og løser livets små udfordringer. Bider, skruer, skærer, sliber og klipper. Det mest bemærkelsesværdige er den fjedrene saks som værdsættes højt af lystfiskere, klatrere etc.

Men Micra indeholder også pincet, neglefil og oplukker. Da Micra blev introduceret blev den belønnet med Editors Choice i det prestigefyldte eventyrsmagasin Backpacker, som mente at Micra indeholdt alt det som en vægtjagende friluftsentusiast havde behov for - ud over noget at smøre peanutbutteret på brødet med - men til det, kunne man jo tage en engangs plastikkniv med til, mente redaktøren.


Pris: 339,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste