15-07-2019 14:41:07

Colt Python 6" .357 Mag. Blåneret. Ny. Varenr.:P1987

Klassisk Colt dyb blånering (som altid svær at fotograferer) udgave af Colt Python med originalt lakeret greb i træ. Produceret i 1984 og er ny, er indført til Danmark i 1995 af en amerikansk kunde, han fik aldrig tilladelse at have den, derfor har revolveren været opbevaret hos os i alle disse år og derfor kender vi historien på den. Den originale indpakning og papirer er desværre gået tabt.
Leveres i plastkuffert. Har kun skudt de få skud man tester våben med i fabrikationen. 

Colt Python .357 Magnum Pris 24.980,-
Pibelængde 15,2 cm. Totallængde 29 cm. Vægt 1.230 gram.

Våben eksperter og samlere som Jeff Cooper, Ian V. Hogg, Chuck Hawks, Leroy Thompson, Scott Wolber, Renee Smeets and Martin Dougherty har omtalt Colt Python som den fineste seriefremstillede revolver nogen sinde.

Sjældent har en enkelt model været så efterspurgt og omgærdet af næsten et næsten mytisk ry, siden den blev lanceret midt i 50´erne. En klassiker var født!

Lige fra starten var Colt Python efterspurgt af både politi og sportsskytter, der gerne ofrede lidt ekstra på en revolver der i den grad er kælet for i produktionen. Specielt i vore dage hvor alt er produceret på fuldautomatiske CNC maskiner, er det en fryd at betjene og skyde med en revolver, der er fremstillet, justeret, lavet finish på og samlet af dygtige bøssemagere. Resultatet udebliver da heller ikke, hvilket ses af den fabelagtigt lille egenspredning og en låsegang, samt aftræksmekanisme, der minder om et Schweizisk urværk.
Revolveren kommer med justerbar sigtemiddel.

Pris: 24.980,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste