21-08-2012 16:58:21

Winchester M70 .308 Win.


Winchester M70 Westener.308 Win.

Klassisk Winchester boltaction riffel. NY. TILBUD 5.490,-

55 cm pibe i klassisk blånering. Piben har monteret korn og nedfældeligt justerbart visir. Viseret er kompakt, så der nemt bliver plads til en kikkert i lav montering.

Skæftet er i “oliebehandlet” amerikansk valnød med netskæringer. Sort gummikolbekappe. Rembøjler er ej monteret.

Låsestolen fremstår i mat blåneret finish. Bundstykket er facetslebet og blankt. Sikringen på bundstykket er af typen, hvor det er muligt at aflade i sikret tilstand.(verdens næstbedste sikringssystem) Let låsegang og fint aftræk. 

Indbygget magasin. (jvf. Ruger, Brug og teknik) Forberedt for kikkertmontage.
Riflen vejer 3,4 kg.  Det giver en behagelig rekyle i dette kaliber .

En riffel der bestemt vil tilfredsstille de fleste jægere.

Historik: Model 70 riflen var afløseren for model 54 fra 1925. Der blev indført en række forbedringer. Modellen kom til verden i 1933 og produktionen startede året efter. Der blev i gennem årene fremstillet en hel del varianter af model 70 riflen. Der er undermodelnavne som: African, Alaskan, Bull Gun, Featherweight, National Match, Standard, Super Grade, Target, Varmint og Westener. Alle naturligvis bygget over den samme grundmodel.

Udover at model 70 riflerne er gedigent bygget og særdeles funktionelle, er der grund til at fremhæve sikringsmekanismen. Sikringen er anbragt bagest på bundstykket. Der er tale om en 3-punktssikring, der nemt og bekvemt kan betjenes med tommelfingeren. Sikringsgrebet drejes horisontalt. I bagerste stilling er slagstiften blokeret, ligesom der ikke kan tages ladegreb. I midterstillingen, kan ladegrebet benyttes i sikret stand. Når sikringsgrebet er fremme, er riflen afsikret. Ikke mange rifler tilbyder en så funktionel sikring. Tilmed er den konstrueret, så riflen kan monteres med en lavtsiddende kikkert.

Riflerne blev fremstillet på Winchester Repeating Arms fabrikken i New Haven indtil 2007, hvor produktionen stoppede. Winchesterfabrikken havde da haft fagforeningsvrøvl i mere end 10 år. Det havde givet betragtelige underskud. Hermed var en historisk epoke slut i den amerikanske kultur. Det var trist. Fabrikken havde eksisteret i New Haven siden slutningen af 1850´ne, og beriget hele verden med dejlige Winchester rifler af alle slags.

Det er således ved at være sidste udkald, hvis man ønsker sig en klassisk Winchester riffel der er ny.


Pris: 5.490,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste