11-12-2014 13:16:36

Manlicher Schönauer M. GK. 7x64 Varenr.: R7935Manlicher Schönauer M. GK. 7x64
Totallængde: 113 cm. Pibe: 60 cm.

Skæfte af kontinental typen med kindpude i lakeret valnøddetræ. Træet strå med meget smukke og tydelige åretegninger. Lakeringen har fået en hel del mærker, hvilket skæmmer træets udseende lidt. Fine skarpe netskærringer på forreste del af skæftet samt på pistolgrebet. Forreste del af skæftet er afsluttet med et sort afrundingsstykke. Pistolgrebet er afsluttet med en sort bakelit grebsmanchet. Skæftet er afsluttet med en sort bakelitkolbekappe. Rembøjler monteret.

Blåneret pibe, står med en hel del blåneringsslitage. Korn og kærv sigtemidler monteret. Justerbart korn sidder i en fod, som omslutter piben. Akah klapvisir sidder i en fod,som omslutter piben. På piben sidder også en løbsring, som omslutter piben og som er fæstnet med en skrue i den forreste del af skæftet.

Blåneret låsestol. På forreste del stemplet "Made in Austria original Manlicher Schænauer Mod. GK. 7x64" På venstre side er stemplet "Steyr-Daimler-Puch A.G., Steyr". Blåneret bundstykke med et greb, som sidder midt på låsen. Sidesikring og magasin i form af aftageligt magasinlåg.

Snelleaftræk i form af to aftrækkere. Når den bageste aftrækker skubbes bagud aktiveres snelle aftrækket på den forreste aftrækker.

På riflen sidder en sidemonteret Einhack montage og en Wetzlar 1,5-6x42 med sigte:
Pris: 9.500,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste