18-05-2022 13:38:14

Winchester M. 70 LUX, 7mm-08 Remington Varenr.:R6128


SOLGT
Winchester M. 70 LUX, 7mm. 08.
Totallængde: 107 cm. Pibe: 56 cm.

Skæfte af kontinental typen (designet af Reinhart Fajen) i mørk lakeret valnøddetræ. Skæftet er i rigtig fin stand, står med ganske få mærker. Fine skarpe netskærringer på forreste del af skæftet samt på pistolgrebet. I mellem netskærringerne er der scroll lignende udskærringer, som giver et flot og eksklusivt look.
Forreste del af skæftet er afsluttet med en afrunding i tulipanstil. Pistolgrebet er afsluttet med en sort baklitgrebsmanchet. Skæftet er afsluttet med en sort baklitkappe og en rød gummikolbekappe. Aftagelige Uncle Mike's rembøjler monteret.

Piben er blåneret med den attraktive blånering, som har rødlige nuancer. Den står stort set uden blåneringsslitage. Piben er uden korn og kærv sigtemidler.

Blåneret låsestol i samme fine rødlige nuance som piben. Cylindrisk, facetslebet bundstykke med blåneret greb. Tre-punkts, sidesikring, som gør det muligt at aflade riflen i sikret tilstand.

Riflen er udstyret med en kvalitet skinnemontage i stål. Her i sidder en Tasco 6x40 kikkert, som er udstyret med Butler Creek linsebeskytter. Kikkerten har sigte:

SOLGT

Før: 11.155,-  Nu:6.540,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste