05-11-2014 15:12:43

Sako L61R Deluxe .30-06 Varenr.: R7903Sako L61R Deluxe .30-06
Totallængde: 115 cm. Pibe: 62 cm.

Skæfte af Monte Carlo typen med kindpude i lyst lakeret valnøddetræ. Skæftet er i en rigtig fin stand med helt ubetydelige mærker i lakeringen. Fine, Skarpe, mønsterskårne netskærringer på forreste del af skæftet samt på pistolgreb. Forreste del af skæftet er afsuttet med en hvid mellemlægsskive og rosentræafrunding. Pistolgrebet er afsluttet med en hvid mellemlægsskive samt en grebsmanchet i rosentræ. På undersiden af grebsmanchetten er ilagt en roset i lyst træ.
Skæftet er afsluttet med en sort baklitkappe samt en sort gummikolbekappe. Rembøjler monteret.

Blåneret pibe i rgtig god stand, står helt uden blåneringsslitage. Korn og kærv sigtemidler. Justerbart korn med beskytter sidder i en kornfod der er loddet fast på piben. Højdejusterbart trapvisir i verdensklasse. Visiret sidder i en fod der er loddet fast på piben.

Blåneret låsestol, forberedt til kikkertmontage. Poleret bundstykke med blåneret greb og sidesikring. Magasin i form af hængslet magasinlåg, som udløses på ydersiden af aftrækkerbøjlen. Magasinlåget er udsmykket med et hjortemotiv.

En rigtig fin Finsk riffel i meget god stand. Der er kælet for detaljerne hele vejen i gennem.Hængslet magasinlåg udsmykket med hjortemotiv.

Grebsmanchet i rosentræ ilagt med lyst træ.

Pris: 11.800,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste