Hunters House logo
6195 emner
26-06-2015 14:00:21

Aimpoint Micro


Aimpoint Micro er små, lette og robuste rødpunktsigter der er udviklet specielt til jagt og sportsskydning.
Aimpoints rødpunktsigter SKAL bruges med begge øjne åbne. Herved opnår man en markant bedre situations bedømmelse. Den menneskelige hjernes styrke til hurtig billedbehandling kommer til sin ret.
Det gør at man efter ihærdig "tørtræning" kan levere et meget hurtigt skud. Ideelt til bevægelige mål. Takket være den 100 % parallaxe frie konstruktion, følger rødpunktet øjets bevægelser, medens det forbliver "fixeret" på målet.
Man skal altså ikke bruge tid på at korrigere øjeafstand og anslag. Riflen rammer der hvor rødpunktet er.
Har man først lært sig brugen af en riffel, monteret med et rødpunktsigte vil man være en af dem, der bliver lagt mærke til på f.eks en drivjagt. (Se evt. filmen Vildsvinefeber, fra Hunters video)
Sigtet er forberedt for montering på weaver/picatinny skinne/base. Kan også monteres på pistol eller revolver.

Aimpoint Micro H-1 Sort mat incl.montage for Weaver base 4 MOA Pris 5.899,-
Aimpoint Micro R-1 Sølv mat incl.montage for Weaver base 4 MOA Pris 5.899,-

Blaser har i samarbejde med Aimpoint lavet denne version af det populære Microsigte, der har en integreret Blaser saddelmontage. Sigtet af- og påmonteres nemt uden ændring af træfpunkt. Aimpoint er specialt konstrueret til hurtigskydning, og derfor er det især velegnet til driv-, tryk-, og bevægelsesjagter. Den lille og handy størrelse gør, at man kan have det liggende i lommen, så man er klar, hvis man bliver sat på en post, hvor der kun er korte skud. Dermed kan man være klar til enhver jagtsituation!
Vejl 8.999,-
Intro pris: 6499,-Pris: 5.899,-
Tilføj til indkøbsliste